UPDATE Rusia: Numărul victimelor în urma prăbuşirii unei scări dintr-un bloc de locuit a ajuns la 39

UPDATE Rusia: Numărul victimelor în urma prăbuşirii unei scări dintr-un bloc de locuit a ajuns la 39

FOTO tass.ru

O scară a unui bloc de locuit din oraşul Magnitogorsk, Rusia, s-a prăbuşit în dimineaţa de luni, 31 decembrie, ora 6.00, din cauza unei explozii de gaz ce s-ar fi produs la etajul doi. În consecinţă, toate cele zece etaje ale blocului s-au prăbuşit, 35 de apartamente au fost distruse în totalitate, zece - parţial, iar circa 50 de persoane au ajuns sub dărămături.

UPDATE Până la această oră, au fost scoase de sub dărămături corpurile neînsufleţite a 39 de persoane, printre care şase copii. Potrivit presei ruse, lucrările de salvare au fost încheiate pe motiv că nu mai există corpuri umane aflate sub dărămături.
 
Martorii spun că după explozie s-a iscat un incendiu şi, totodată, s-au spart geamurile mai multor apartamente din scările vecine.
 
Salvatorii au evacuat locatarii din cele două scări vecine. În total, circa 1.100 de persoana locuiesc în blocul respectiv, ce are 12 scări.
 
Blocul a fost construit în anul 1973.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările