Vicepremierul rus Dmitri Rogozin despre Madonna: „O târfă care tinde să dea tuturor lecţii de morală“

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin despre Madonna: „O târfă care tinde să dea tuturor lecţii de morală“

Dmitri Rogozin Foto: Reuters

Rogozin a batjocorit-o pe diva muzicii pop după ce în timpul unui concert la Moscova, vedeta a spus ca se roagă pentru eliberarea celor trei membre ale grupului Pussy Riot, aflate după gratii pentru că au cântat o „rugăciune" în altarul unei catedrale, protestând astfel împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin, dar şi a bisericii, informează agenţia Novîi Region.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Odată cu înaintarea în vârsta, orice fostă târfa tinde să dea lecţii de morală lumii întregi. În special cu ocazia turneelor sale în străinatate", a scris Dmitri Rogozin, într-un mesaj postat pe Twitter.

Membrele Pussy Riot, care au cântat o „rugăciune punk" în altar, rămân în arest

Pussy Riot are zece membre şi mulţi susţinători care o ajută să organizeze concerte neconvenţionale prin care provoacă autorităţile de la Moscova, fie ele politice sau religioase

Cel mai cunoscut concert al trupei a avut loc pe 21 februarie la o catedrală din Moscova. Cinci dintre membrele Pussy Riot au intrat în biserică şi au cântat o „rugăciune punk" în altar. Piesa, numită „Holy Shit", este o condamnare a Bisericii ortodoxe ruse şi a legăturilor acesteia cu regimul Putin.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările