Un tânăr din Hânceşti, împuşcat mortal de tatăl său care se afla în stare de ebrietate

Un tânăr din Hânceşti, împuşcat mortal de tatăl său care se afla în stare de ebrietate

FOTO simbol

Un bărbat de 45 de ani din satul din Cărpineni, Hânceşti, riscă între 15 şi 20 de ani de închisoare, după ce şi-a omorât feciorul de 18 ani, cu o armă de vânătoare cu alice.

Ştiri pe aceeaşi temă

La solicitarea procurorilor, acesta a fost plasat în arest preventiv, imediat după comiterea crimei.

Crima a avut loc pe 23 septembrie curent. Bărbatul a consumat băuturi alcoolice, după care a iniţiat spontan un conflict cu feciorul său, fără vreun motiv întemeiat. Situaţia a escaladat, iar tatăl a luat arma de vânătoare cu alice, pe care o deţinea ilegal şi a tras un foc de armă, în piept. În rezultat, feciorul a decedat în aproximativ jumătate de oră, iar medicii pe care i-au chemat vecinii nu au putut să-i salveze viaţa.

Inculpatul nu a mai avut conflicte cu legea, însă obişnuia să consume alcool. Acesta nu muncea oficial, dar îngrijea de cei trei copii – victima şi două copile mai mici. Soţia acestuia se afla peste hotarele ţării, la muncă, iar copilul victimă era din căsătoria ei precedentă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: