Un autocar de pe ruta Chişinău-Bucureşti a ars în apropierea satului Bujor

Un autocar de pe ruta Chişinău-Bucureşti a ars în apropierea satului Bujor

FOTO simbol

Un autocar de pe ruta Chişinău-Bucureşti a luat foc, miercuri dimineaţă, pe traseul Chişinău-Leuşeni, în apropiere de satul Bujor din raionul Hânceşti. Autobuzul a ars complet. Din fericire, cele cinci persoane din autocar au ieşit la timp şi nu au avut de suferit.

Ştiri pe aceeaşi temă

La faţa locului a intervenit un echipaj al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu, a declarat pentru IPN că incendiul a fost localizat în 45 de minute, iar după aproximativ încă o oră a fost lichidat complet. Contactată de IPN, ofiţerul superior de presă al Inspectoratului de Poliţie Hânceşti, Cristina Vicol, a declarat că autocarul se întorcea din România. În timpul deplasării, din motive necunoscute, s-a aprins motorul autovehiculului. În autocar se aflau cinci persoane, niciuna dintre ele nu a păţit nimic. În urma incendiului autocarul a ars complet. Paguba şi circumstanţele se stabilesc. Şoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările