Pavel Stratan, dans cu durere la „Dansez pentru tine“

Cantautorul moldovean a fost ieri urmărit de ghinion. El s-a accidentat în timpul repetițiilor, dar a ieșit în ringul de la „Dansez pentru tine" cu dureri îngrozitoare, chiar dacă medicii i-au interzis să danseze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pavel Stratan a suferit o ruptură musculară la spate și a ratat prima probă din concurs, rock and roll, fiind înlocuit de un membru al baletului emisiunii care a aflat că trebuie să iasă în ring cu 5 minute înainte emisiune. Artistul a reușit, totuși, să evolueze alături de partenera sa la cea de-a doua probă, dans în ploaie. Și Andreea s-a lovit la un picior și a avut dureri mari.

Din păcate, deși a scăpat de prima eliminare din concurs, perechea Pavel Stratan și Andreea Preda a ajuns din nou la duel. „E clar, eu nu sunt făcut pentru dans!", a spus cântărețul după prima ediție. Vinerea viitoare, ei se vor confrunta cu Bianca Drăgușanu și Carol Șoldea.

Pavel Stratan, pe ultimul loc la „Dansez pentru tine"

Pavel Stratan, chinuit de coregrafă la antrenamentele pentru „Dansez pentru tine"

Pavel Stratan la „Dansez pentru tine": „Cleopatra îmi spune să plutesc ca o pasăre, nu ca un urs"

O altă vedetă, actrița Monica Davidescu, a părăsit competiția, după ce a căzut la antrenament și a suferit o ruptură de ligament, posibil și de menisc. Ea va trebui să suporte o intervenție chirurgicală, iar locul ei îl va lua Oana, o fostă concurentă la „Dansez pentru tine".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările