Ilan Shor promite „transparenţă maximă” la Orhei şi este în căutarea unei locuinţe

Ilan Shor promite „transparenţă maximă” la Orhei şi este în căutarea unei locuinţe

Ilan Shor promite „maximă transparenţă” la Orhei

Noul primar ales al oraşului Orhei, businessmanul Ilan Shor, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că deja a intrat în rolul de edil al localităţii şi a promis „maximă transparenţă”.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Subliniez şi garantez că ne vom ţine de cuvânt. Deja au început să se facă anumite lucruri - au venit investitori care au construit locuri de joacă pentru copii etc.”, a spus Shor. El s-a arătat mulţumit de rezultatele scrutinului local, precizând că dorinţa sa este să facă din Orhei „campion, aşa cum am reuşit cu echipa de fotbal Milsami (campiona Moldovei din acest an - n.n.)”.
 
„Timp de o lună vom elabora un grafic în care vom menţiona ce facem şi ce vom face. Primăria va lucra mai mult decât transparent, iar fiecare lucrător va fi plătit în funcţie de mulţumirea locuitorilor”, a mai spus omul de afaceri.

Întrebat de jurnalişti cum va administra oraşul, acesta a răspuns că, deocamdată, nu are unde locui în Orhei, fiind în căutarea unei case. Până atunci însă va face naveta Chişinău-Orhei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările