Gloria Gorceag, finalista show-ului “Fabrica de Staruri”, a filmat primul ei videoclip

Gloria Gorceag, finalista show-ului “Fabrica de Staruri”, a filmat primul ei videoclip

Gloria Gorceag si-a lansat primul videoclip

Gloria Gorceag , finalista "Fabricii de Staruri I", şi-a lansat în acest weekend primul ei videoclip la piesa "You should know". După aproape doi ani de când s-a făcut cunoscută în lumea show-biz-ului, tânăra şi-a văzut visul realizat, chiar de ziua ei.

Piesa "You should know" ("Ar trebui să ştii") este o tristă baladă de dragoste, având însă un mesaj optimist. Versurile îi aparţin solistei, aranjamentele muzicale - compozitorului autohton, Ion Lincovschi. "Chiar dacă viaţa ne aduce uneori schimbări dureroase, trebuie să ştim să mergem mai departe. Pentru că viaţa nu este altceva decât un joc", spune frumoasa blondă, mărturisind că nu a dedicat nimănui piesa, chiar dacă toată lumea insinuează că artista ar fi închinat acest blues unei iubiri apuse. "Balada mi-e aproape de suflet, însă fiecare dintre noi poate, la un moment dat, să se regăsească în ea", precizează artista.


"A fost cel mai frumos cadou de ziua mea"
Filmările au durat doar două zile, fiind alese mai multe locaţii. "Am filmat în Conservator şi într-o casă decorată în stil vechi. Procesul de filmare s-a derulat rapid, pentru că am avut o echipă foarte competentă", a declarat pentru "Adevărul" regizoarea, dar şi prietena cea mai bună a artistei, Veronica Pisarenco. Lansarea videoclipului a avut loc duminică, 21 noiembrie, chiar în ziua în care Gloria şi-a sărbătorit cea de-a 23 aniversare. "A fost cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face singură", susţine interpreta. Chiar dacă nu vrea să dezvăluie suma exactă pe care a cheltuit-o, Gloria susţine ferm că "nu este nevoie de credite de la bancă pentru a filma un videoclip. Cu imaginaţie şi prieteni talentaţi poţi face totul mult mai econom".

Gloria Gorceag a devenit cunoscută publicului în urma concursului „Fabrica de Staruri" și a preselecției pentru Eurovision 2010, unde a participat cu o piesă proprie, „I'm not alone".


GLORIA GORCEAG - YOU SHOULD KNOW (OFFICIAL VIDEO)
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările