Fost primar al oraşului Tiraspol, omorât la Odesa

Fost primar al oraşului Tiraspol, omorât la Odesa

Fostul primar al oraşului Tiraspol, Andrei Bezbabcenko, a fost găsit fără suflare într-o localitate din regiunea Odesa, Ucraina. Potrivit presei ucrainene, acesta a fost depistat cu semne de moarte violentă şi cu mâinile legate, într-o clădire părăsită, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul funcţionar a fost depistat rezemat de un perete, iar alături era parcat un automobil de model Infiniti. Dispariţia lui Andrei Bezbabcenko a fost anunţată pe 21 mai de către soţia acestuia.
 
Începând cu anul 1990, Andrei Bezbabcenko a condus o companie de construcţii de la Tiraspol. În perioada anilor 2012-2016 a fost preşedintele aşa-zisei „administraţii de stat de la Tiraspol şi Dnestrovsc. Presa ucraineană mai scrie că, aflându-se în această funcţie, Bezbabcenko era în conflict cu holdingul transnistrean „Sheriff”.
 
Pe 28 septembrie 2016, Andrei Bezbabcenko a dimisionat şi s-a implicat în campania electorală a aşa-zisului lider al regiunii transnistrene de atunci, Evgheni Şevciuk. După înfrângerea ultimului, Bezbabcenko ar fi fugit în Ucraina.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările