Doi agenţi de patrulare din Chişinău, reţinuţi pentru luare de mită VIDEO

Doi agenţi de patrulare din Chişinău, reţinuţi pentru luare de mită VIDEO

Ofiţerii Serviciului protecţie internă şi anticorupţie (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), în comun cu angajaţii Procuraturii mun. Chişinău, oficiul Principal, au documentat acţiunile pretins ilegale ale doi angajaţi ai Direcţiei patrulare Centru a Inspectoratului Naţional de Securitate Publică (INSP) al Inspectoratului General de Poliţie (IGP) al MAI.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunile infracţionale ale funcţionarilor INSP s-au exprimat prin pretinderea şi extorcarea, de la un cetăţean, a mijloacelor financiare în mărime de 400 de euro, pentru a nu documenta faptul conducerii autoturismului în baza unui permis de conducere fals.

În speţă, pe numele bănuiţilor a fost iniţiată o cauza penală pentru corupere pasivă, iar la data pe 19 ianuarie acestia au fost reţinuţi in flagrant.

În rezultatul percheziţiilor corporale, în automobilul de serviciu şi unităţile de transport personale, au fost depistate şi ridicate mijloace financiare, care au fost transmişi sub control.

Angajaţii vizaţi au fost reţinuţi pentru 72 ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările