Bancherul rus Gherman Gorbunțov e tratat sub pază armată. Vezi care sunt semnalmentele atacatorului!

Bancherul rus Gherman Gorbunțov e tratat sub pază armată. Vezi care sunt semnalmentele atacatorului!

Gherman Gorbunțov era numit de presa rusă „bancherul negru“

Fostul proprietar al băncii Universalbank, cunoscut după apelativul de „bancherul negru", i-ar fi spus în urmă cu o săptămână avocatului său moldovean, Valeriu Andronic, faptul că dacă se întoarce în Rusia, în mod sigur va fi ucis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bancherul rus Gherman Gorbunțov împușcat în urmă cu câteva zile se află acum sub pază armată într-un spital din Londra. Medicii britanici spun că starea lui este critică, dar stabilă, relevă cotidianul The Independent.

De ce a fost împuşcat "bancherul negru"

Poliția londoneză are deja caracteristicile fizice ale agresorului. Conform autorităților din Albion, acesta este înalt de 1,82 metri, e slab, are trăsături caucaziene și a fost văzut fugind dinspre Westferry Road, în seara atentatului, după ce a tras de șase ori cu o pușcă-mitralieră, în corpul victimei.

Fostul proprietar al opt bănci din Rusia şi uneia din Republica Moldova, dat în urmărire generală

E OFICIAL Universalbank mai face un pas spre faliment

Unul dintre vecinii lui Gorbunțov a declarat pentru Scotland Yard faptul că atacatorul se numără printre cunoscuții bancherului internat în stare de comă.

Magnatul cunoscut drept „bancherul negru" i-ar fi spus în urmă cu o săptămână avocatului său moldovean, Valeriu Andronic, faptul că dacă se întoarce în Rusia, în mod sigur va fi ucis. Totodată, Gorbunțov i-ar mai fi comunicat unui alt avocat faptul că se simte urmărit, dar că nu crede că rivalii săi l-ar putea ataca în Londra.


Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările