Chişinăul matinal. Împuşcat de poliţişti, după ce i-a ameninţat cu arma

Chişinăul matinal. Împuşcat de poliţişti, după ce i-a ameninţat cu arma

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă în tânăr după un foc de avertisment FOTO: Arhiva Adevărul

Un tânăr a fost împuşcat în picior de către un poliţist după ce acesta l-ar fi ameninţat cu arma. Incidentul a avut loc astăzi dimineaţă, în Chişinău, într-un local din sectorul Botanica. Bărbatul are 28 de ani şi este în prezent la Spitalul de Urgenţă fiind păzit de oamenii legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful interimar al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat, citat de publika.md, că incidentul a început după ce tânărul aflat în stare de ebrietate şi prietenii săi s-au luat la bătaie cu reprezentanţii serviciului particular de pază al restaurantului. 
 
Poliţia a fost sesizată de către o tânără care susţinea că i-au fost furate anumite obiecte personale. În timp ce poliţiştii documentau acest caz, tinerii din local au intrat în conflict cu DJ-ul restaurantului. Deoarece conflictul lua amploare, poliţiştii au intervenit.
 
La apariţia oamenilor legii, unul dintre tineri s-a îndreptat spre maşina sa şi şi-a luat arma pe care a îndreptat-o spre unul dintre poliţişti. Astfel, după un foc de avertisment, oamenii legii au fost nevoiţi să tragă în el.

În asemenea cazuri, toate circumstanţele urmează să fie investigate de Procuratura Generală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările