Tânără însărcinată, atacată de un câine. Cum a scăpat din colţii animalului agresiv

Tânără însărcinată, atacată de un câine. Cum a scăpat din colţii animalului agresiv

Proprietarul câinlui se va alege cu dosar penal FOTO Arhivă

Jandarmii l-au identificat pe proprietarul câinelui agresiv şi au întocmit acte de sesizare pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc vineri, 10 iulie, în jurul orei 21.00, pe strada Lăutarilor din Jibou. Potrivit reprezentanţilor Jandarmerie Sălaj, tânăra în vârstă de 20 de ani, însărcinată, a fost atacată de un câine metis, care a muşcat-o de mai multe ori de piciorul stâng. Victima a fost salvată din colţii animalului de mai multe persoane alertate de strigătele ei de durere şi disperare, fiind mai apoi transportată cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc din Jibou.

Un echipaj de jandarmerie, aflat în patrulare, s-a autosesizat cu privire la cele întâmplate şi s-a deplasat la faţa locului reuşind să-l identifice pe proprietarul câinelui, în persoana unui bărbat de 24 de ani din Jibou. Pe numele acestuia, jandarmii au întocmit acte de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, acestea urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea continuării cercetărilor.

Citiţi şi:

Cum au ajuns câinii Poliţiei să fie trimişi în patrule stradale din cauza lipsei acute de personal. Zeci de pensionaţi, gravide şi proaspete mămici la Inspectoratul Sălaj

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: