Pedeapsa primită de un bărbat care a violat şi supus la perversiuni sexuale un adolescent. Unde s-au petrecut faptele

Pedeapsa primită de un bărbat care a violat şi supus la perversiuni sexuale un adolescent. Unde s-au petrecut faptele

Procesul a durat trei ani FOTO Arhivă

Un adolescent aflat în vizită la bunicul său internat în spitalul din Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj,  a fost acostat de către un angajat al unităţii medicale şi dus în atelierul mecanic de la subsolul clădirii, unde a fost obligat să întreţină raporturi sexuale orale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat de 51 de ani, angajat al Spitalului din Şimleu Silvaniei, a fost condamnat miercuri, 18 decembrie, la 9 ani de închisoare pentru că a violat un adolescent.

Potrivit procurorilor, totul s-ar fi petrecut în 4 aprilie 2016, când bărbatul a acostat minorul aflat în vizită la bunicul său internat în spital şi l-a condus în atelierul mecanic de la subsolul unităţii medicale, unde a încuiat uşa pe interior, împiedicându-şi astfel victima să iasă. Mai apoi, prin constrângere, a întreţinut raporturi sexuale orale cu băiatul.

Ajuns acasă, băiatul le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, iar tatăl a făcut, în ziua următoare, o plângere la poliţie. Iniţial, cel acuzat nu şi-a recunoscut faptele, însă în urma testului poligraf a fost detectat un comportament simulat al inculpatului, ne-au spus procurorii.

La capătul unui proces ce s-a întins pe parcursul a trei ani, magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei l-au găsit pe inculpat vinovat de viol, faptă pentru care i-au aplicat 8 ani de închisoare, şi de lipsire de libertate în mod ilegal, pentru care l-au condamnat la 3 ani de inchisoare. Contopind pedepsele, instanţa a aplicat-o pe cea mai mare plus o treime din cealaltă, astfel că şimleuanul va sta dupa gratii 9 ani. În plus, el a fost obligat să plătească victimei daune morale în valoare de de 50.000 de lei, şi i s-a interzis să comunice cu victima sau cu membrii familiei acestuia sau să se apropie de acestea. De asemenea, şimleuanul nu are voie să se apropie de locuinţa şi de şcoala unde victima desfăşoră activităţi sociale.
Solutia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Citiţi şi:

Condamnări în dosarul tinerilor care au bătut şi violat o adolescentă. Ce se întâmplă cu agresoarea de 16 ani care şi-a obligat victima să îi facă sex oral

Fetiţă de 8 ani violată de îngrijitorul unei ferme. Copila venise să cumpere lapte, iar agresiunea sexuală a fost filmată de un prieten al agresorului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările