Izolarea termică a blocurilor cu evaziune fiscală se face!

Izolarea termică a blocurilor cu evaziune fiscală se face!

Bărbatul riscă acum dosar penal pentru evaziune fiscală FOTO Olimpia Man

Poliţiştii zălăuani au descoperit că o firmă din Baia Mare a izolat termic 18 apartamente din două blocuri din Zalău fără a elibera facturi ori chitanţe şi fără a evidenţia veniturile în evidentele contabile a societăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii sălăjeni par să le fi pus gând rău celor care contractează lucrări de izolare termică a blocurilor fără s-şi înregistra veniturile obţinut în contabilitate, o practică destul de frecventă şi încurajată şi de clienţi, care obţin, astfel, preţuri mai mici pentru lucrări.


Un zălăuan de 41 de ani, Alexandru D., a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce, în urma unei acţiuni pe linia combaterii evaziunii fiscale în domeniul construcţiilor, poliţiştii de la Poliţia Municipiului Zalău au ajuns să îl suspecteze că,  în numele unei societăţi comerciale din Baia Mare, a efectuat lucrări de izolaţie termică a 18 apartamente din două blocuri din municipiul Zalău, pentru care a încasat suma de 62.000 lei, fără a elibera facturi ori chitanţe şi fără a evidenţia veniturile în evidentele contabile a societăţii.  


Un dosar similar se află în lucru la Poliţia Şimleu Silvaniei, unde oamenii legii îl suspectează G. Liviu, din Şimleu Silvaniei, administrator al unei firme, că , în perioada 2011 - 2012, a efectuat mai multe lucrări în construcţii pe raza oraşului Şimleu Silvaniei şi în comunele învecinate, nedeclarându-şi veniturile realizate şi, sustrăgandu-se astfel de la plata impozitului datorat statului.


În ambele cauze se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările