Gest de o cruzime rară. Câine legat cu bandă adezivă, băgat într-un sac şi o cutie, apoi aruncat la gunoi

Gest de o cruzime rară. Câine legat cu bandă adezivă, băgat într-un sac şi o cutie, apoi aruncat la gunoi

Animalul a fost salvat de pompieri FOTO ISU Sălaj

Caz şocant în Zalău, unde o persoană neidentificată a aruncat în containerul de gunoi un câine. Pentru a fi sigur că animalul nu va scăpa, autorul l-a legat fedeleş, apoi l-a "făcut pachet".

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii zălăuani au intervenit duminică, 12 mai, pentru a salva un câine aruncat la gunoi, într-un container de pe Bulevardul Mihai Viteazul, în zona blocului C1. Patrupedul fusese legat fedeleş cu bandă izolatoare, atât în jurul botului, cât şi de labe, introdus într-un sac de rafie şi mai apoi într-o cutie de carton, lipită cu scotch.
Scheunatul disperat al animalului a fost auzit de un bărbat care venisă să arunce gunoiul şi care a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. Pompierii au reuşit să îl salveze, locuitorii din zonă oferindu-i hrană şi apă.

Potrivit martorilor, animalul era extrem de speriat: "Era un câine de talie mare, potrivit oarecum la turma de oi; avea botul legat bine, picioarele toate legate, băgat într-un sac de rafie, legat şi sacul, sacul împachetat bine în nişte cartoane şi acelea legate bine, aruncate pe fundul containerului şi peste asta, alte cartoane! Containerul se mişca de parcă era cutremur! Cineva a vrut să se asigure ca nu va mai avea nicio şansă. I-am lăsat mâncare, apă. După ce a fost salvat, s-a mai învârtit pe acolo, era grozav de dezorientat şi tremura tot".

Citiţi şi:

Imaginile care i-au şocat pe iubitorii de animale. Câini legaţi cu sfoară şi târâţi după căruţă până au sângerat

Campanie pe Facebook pentru salvarea câinilor fără stăpân din Zalău. "Oamenii au fost obişnuiţi să se descotorosească de animale oricând doresc"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările