Brantner duce gunoiul zălăuanilor. Care este programul de colectare a deşeurilor

Brantner duce gunoiul zălăuanilor. Care este programul de colectare a deşeurilor

Brantner ia locul celor de la AVE FOTO Andreea Vilcovschi

Brantner a câştigat licitaţia organizată de municipalitate privind serviciul de precolectare, colectare şi transport deşeuri menajere şi reciclabile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul operator de colectare a deşeurilor din municipiul Zalău îşi intră în pâine. Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Zalău, Asocierea SC Brantner Environment SRL-SC Brantner Servicii Ecologice SA va începe să colecteze deşeurile zălăuanilor începând de miercuri, 8 martie.

În ceea ce priveşte încheierea contractelor cu noul operator, aceasta se face încă din 1 martie, la casieria şi biroul de relaţii cu publicul, situate pe strada Corneliu Coposu, nr. 3, corp B, parter, în clădirea Camerei de Comerţ şi Industrie Sălaj, accesul se face prin spatele clădirii.

În zona de blocuri din mediul urban, deşeurile biodegradabile vor fi colectate zilnic, iar cele reciclabile - hârtie, carton, plastic şi metal, de două ori pe săptămână, iar sticla, o dată la două săptămâni.
La casele din municipiu, colectarea deşeurilor se va realiza săptămânal, iar în localitatea componentă Stâna, o dată la două săptămâni.

Colectarea deşeurilor reciclabile se va face în saci special inscripţionaţi, aceştia urmând să fie distribuiţi începând cu data de 8 martie, în fiecare zi de colectare. Pentru informaţii şi sesizări, cetăţenii pot apela numărul de telefon 0360 100 555.

Vă mai recomandăm:

Consiliul Judeţean împarte banii pentru primării. Cum se face distribuirea fondurilor

Zalăul are buget mai mare decât anul trecut. Pentru ce vor fi cheltuiţi banii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările