Mai multe tiruri blocate pe DE 581 din cauza zăpezii, la intrarea în Huşi

Mai multe tiruri blocate pe DE 581 din cauza zăpezii, la intrarea în Huşi

Aproximativ 10 tiruri au rămas blocate la intrarea în municipiul Huşi FOTO: adevarul

Mai multe tiruri au rămas blocate la intrarea în municipiul Huşi, din cauza zăpezii, pe Drumul European 581, în zona Dobrina.

Potrivit martorilor, în zonă a început să ningă mai tare în jurul orei 12:00 şi, doar în jumătate de oră, pe „dealul de la Dobrina“, aşa cum este cunoscută zona de localnici, mai multe tiruri, majoritatea cu numere de înmatriculare din Republica Moldova, au rămas blocate.

Vremea nefavorabilă de mari bătăi de cap şi celor care tranzitează Valea Prutului, acolo unde ninge neîncetat de mai bine de două ore.

„Într-adevăr, în acest moment sunt trei tiruri trase pe dreapta care nu au putut urca în acea zonă, deoarece au cauciucurile uzate. Toate trei sunt din Republica Moldova şi se îndreptau către Punctul de Trecere al Frontierei Albiţa. Am dispus ca drumarii de la Secţia Huşi a Companiei Naţionale de Drumuri şi Poduri să intervină prompt în zonă, tocmai că este drumul care face legătura cu Vama Albiţa“, ne-a declarat Radu Renga, prefectul judeţului Vaslui.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările