Deputatul PNL de Vaslui Dan Bordeianu a demisionat din partid, anunţându-şi trecerea la PSD

Deputatul PNL de Vaslui Dan Bordeianu a demisionat din partid, anunţându-şi trecerea la PSD

Dan Bordeianu se află la al doilea mandat de deputat

Deputatul Partidului Naţional Liberal (PNL) de Vaslui Dan Bordeianu a anunţat cu o săptămână înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, că s-a înscris în Partidul Social Democrat (PSD).

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta a precizat că ”a luat greu o astfel de decizie”, având în vedere că este un membru vechi al PNL. Bordeianu a deţinut o perioadă funcţia de vicepreşedinte al Tineretului Naţional Liberal la nivel naţional.

Bordeianu se declară un susţinător al proiectului USL şi a anunţat că îl susţine pe victor Ponta la alegerile prezidenţiale. ”Cât a funcţionat USL, s-a cimentat între mine şi primarii din colegiu o legătură puternică. Primarii USL m-au sprijinit să câştig cel de-al doilea mandat de parlamentar, obţinând un scor foarte bun. Acum a venit rândul meu să pun umărul şi să-i ajut.”, a declarat Bordeianu.
Acesta se află la al doilea mandat în Parlamentul României, în anul 2008 reuşind să câştige postul de deputat în urma redistribuirii voturilor. El a avut o serie de dispute cu preşedintele PNL Vaslui, Florin Ciurariu. Conducerea PNL Vaslui a anunţat înainte de stabilirea candidaţilor pentru alegerile parlamentare din anul 2012 că nu acceptă o nouă candidatură a lui Dan Bordeianu, cu toate că parlamentarul îşi dorea un nou mandat. Ulterior, Bordeianu a candidat pe listele USL şi a câştigat Colegiul Vaslui rural, cu 59%.
 

 

Mai puteţi citi: 

Efectele ordonanţei traseiştilor: PSD rămâne fără opoziţie în judeţul Vaslui. 20 de primari au trecut în tabăra social democrată

Lista traseiştilor lui Dragnea. PSD a făcut vid între aleşii locali în cele 45 de zile de traseism. Situaţia, judeţ cu judeţ, a politicienilor înghiţiţi de PSD

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările