Cum a reuşit un „meşter” din Huşi să avarieze dintr-o lovitură trei maşini aflate într-o parcare

Cum a reuşit un „meşter” din Huşi să avarieze dintr-o lovitură trei maşini aflate într-o parcare

sursa: Arhivă

Un bărbat din Huşi, judeţul Vaslui, care a vrut să taie un copac a reuşit să avarieze trei maşini. Arborele a căzut peste cele trei autoturisme aflate într-o parcare din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit ISU Vaslui, incidentul s-a petrecut vineri pe strada 1 Decembrie din municipiul Huşi. Pompierii au fost chemaţi să dea la o parte arborele care avariat trei maşini.  

 „Secţia de pompieri Huşi a intervenit pentru degajarea unui arbore căzut peste trei autoturisme care se aflau parcate pe strada 1 Decembrie din municipiul Huşi. La sosirea echipajului de intervenţie au fost găsite trei autoturisme avariate.

Din fericire, nu au fost persoane rănite. Cauza probabilă privind avarierea celor trei autoturisme este neasigurarea unui copac tăiat de persoane neautorizate în acest sens”, au informat reprezentaţii ISU Vaslui.

Acum „meseriaşul” ghinionist va trebui să trebuie să suporte din buzunarul propriu pagubele produse de copacul care a căzut peste cele trei maşini. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă după o discuţie despre sex. Şi-a ucis verişoara când i-a spus că îl va reclama pentru viol


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările