Un bărbat din Mehedinţi îşi ţinea tatăl mort în casă pentru a-i ridica pensia

Un bărbat din Mehedinţi îşi ţinea tatăl mort în casă pentru a-i ridica pensia

Ancheta este în derulare

Localnicii din satul mehedinţean Dănceu sunt îngroziţi de cele petrecute în casa unui constătean de 69 de ani. Bărbatul şi-a ţinut tatăl mort în casă mai bine de o jumătate de an pentru a-i încasa pensia de 900 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi nimeni nu l-a mai văzut pe bătrân de luni bune, sătenii nu au bănuit o clipă ce s-a petrecut cu acesta. Cel care a sesizat poliţia a fost poştaşul fiindcă i s-a părut suspect că fiul acestuia îi cere insistent să-I dea lui pensia.

Marţi, când au venit la faţa locului, oamenii legii au găsit doar scheletul bătrânului într-un pat dintr-o bucătărie anexă. Anchetatorii bănuiesc că omul este mort de cel puţin o jumătate de an, dar acest fapt urmează să fie stabilit de Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din Bucureşti. Tot medicii legişti vor trebui să dea un răspuns şi în privinţa împrejurărilor în care a decedat bătrânul, dacă este vorba de o moarte naturală sau de o crimă în acest caz.

În timpul cercetărilor, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi s-a rănit uşor la abdomen. A fost oprit la timp şi a fost chemată o ambulanţă care l-a dus la spital, iar de acolo la audieri la Parchet pentru profanare

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: