Un sturion de 140 de kilograme, lung de 2,5 metri, descoperit într-o căruţă VIDEO

Un sturion de 140 de kilograme, lung de 2,5 metri, descoperit într-o căruţă VIDEO

FOTO: Poliţia de Frontieră

Sturionul, din specia morun, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în căruţa a doi locuitori ai judeţului Tulcea.

Joi, 4 martie, în jurul orei 13.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, judeţul Tulcea, acţionând în baza unei informaţii, au oprit pentru control, pe raza localităţii Grindu, un atelaj hipo în care se aflau doi bărbaţi, în vârstă de 41, respectiv 61 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.

„În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în atelaj, un sturion din specia morun, în stare vie, având greutatea de 140 kilograme şi o lungime de peste 2,50 metri”, transmite Poliţia de Frontieră.

Cei doi bărbaţi au declarat că, au pescuit peştele în fluviul Dunărea şi intenţionau să-l comercializeze.

Peştele a fost redat mediului natural în prezenţa reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, a poliţiştilor de frontieră şi a unuia dintre suspecţi.

VIDEO

„În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum şi a produselor şi subproduselor obţinute din aceştia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare”, se mai arată în comunicatul de presă.

Citeşte şi:

Munţii Măcinului, călcaţi de vânzătorii de ghiocei. Patru ieşeni, prinşi că au rupt o mie de flori dintr-o specie periclitată

Navă propulsată pe baza tehnologiei cu hidrogen, folosită pentru transportul public în Delta Dunării. Varianta hibrid, luată în calcul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările