Tulcea: Pensiile speciale, chemate în instanţă

În cursul zilei de astăzi Casa Judeţeană de Pensii Tulcea a înregistrat dosarele de recurs împotriva deciziilor date de Tribunalul Tulcea, care a stabilit de curând că pensiile speciale sunt legale.

Ştiri pe aceeaşi temă


Astăzi au fost depuse cinci dosare împotriva celor care au câştigat la prima instanţă dreptul de a-şi păstra pensiile primite în baza unor legi speciale. Conducerea Casei este decisă să lase instanţa să stabilească cine are dreptate. „Ne judecăm şi în recurs, apoi vedem ce va urma“, spune Mihaela Stănciulescu, director al CJP Tulcea.
40 de pensii speciale au fost recalculate la Tulcea, iar pe rolul Tribunalului Tulcea au ajuns aproape 30 de dosare în care tulcenii contestau deciziile de pensionare primite. Rămâne de văzut ce va decide Curtea de Apel Constanţa în ceea ce priveşte pensiile personalului auxiliar din justiţie, parlamentarilor, aviatorilor şi angajaţilor Curţii de Conturi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările