Doi elevi aflaţi în grija Protecţiei Copilului, însoţiţi de jandarmi în prima zi de şcoală

Doi elevi aflaţi în grija Protecţiei Copilului, însoţiţi de jandarmi în prima zi de şcoală

FOTO: Jandarmeria Tulcea

Jandarmii au fost alături de ei în prima zi de şcoală. Mai mult, ei le-au oferit celor doi copii ghiozdane şi rechizite.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi copii, cu vârste de 7, respectiv 11 ani,  din cadrul caselor de tip familial Cocorii 1 şi Cocorii 2 – Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea au primit vizita jandarmilor, care le-au adus în dar câte un ghiozdan echipat cu rechizitele atât de necesare la început de an şcolar şi i-au însoţit la festivitatea de deschidere a anului şcolar. 
 
„Copiii au fost foarte receptivi, bucuroşi de prezenţa oamenilor în uniformă şi au primit cu zâmbetul pe chip această experienţă, care le-a adus un sprijin şi sentimentul că nu sunt singuri. 
 
Astfel, am luat şi noi parte la proiectul Nu sunt singur în prima zi de şcoală, iniţiat de Instituţia Prefectului – judeţul Tulcea în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Tulcea, structurile M.A.I. şi Inspectoratul Şcolar Judeţean”, transmite Jandarmeria Tulcea.
 
În prima zi de şcoală, jandarmii le doresc preşcolarilor, şcolarilor, dar şi cadrelor didactice şi părinţilor un an şcolar plin de performanţe şi îi asigură de tot sprijinul lor.
 
Citeşte şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările