Un tânăr din Târgu Jiu a distrus jardinierele de flori de pe Podul Michelangelo din Timişoara

Un tânăr
din Târgu Jiu a distrus jardinierele de flori de pe Podul Michelangelo din Timişoara

Tânărul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere

De-a lungul timpului, au fost depistaţi numeroşi tineri care au distrus fie materialul dendrofloricol smulgând florile din jardiniere, fie ghivecele de flori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali au depistat sâmbătă noaptea, în jurul orei 03.50, un tânăr de 26 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu - Gorj, care a deteriorat jardinierele cu flori amplasate pe Podul Michelangelo, lovindu-le nervos cu piciorul. 
 
Cel în cauză a fost sancţionat conform HCL 371/2007 pentru deteriorarea acestora. 
 
„De-a lungul timpului, au fost depistaţi numeroşi tineri care au distrus fie materialul dendrofloricol smulgând florile din jardiniere, fie ghivecele de flori, această distracţie fiind sancţionată drastic. Poliţia Locală atrage atenţia persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coşurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancţionate drastic, sancţiunile pentru astfel de fapte ajungând în unele situaţii până la 2500 lei”, au transmis cei de la Poliţia Locală Timişoara. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările