Ultimul termen pentru deschiderea autostrăzii-muzeu: „Domnul ministru mi-a spus că pot să anunţ“

Ultimul termen pentru deschiderea autostrăzii-muzeu: „Domnul ministru mi-a spus că pot să anunţ“

Lotul trei al autostrăzii Lugoj - Deva ar putea fi deschis circulaţiei până la sfârşitul acestei luni

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD Timiş care este ultimul termen până la care lotul trei al autostrăzii Lugoj – Deva va fi deschis traficului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lotul trei al autostrăzii Lugoj – Deva va fi deschis până la sfârşitul lunii septembrie a anunţat joi, 5 septembrie, deputatul PSD de Timiş, Alfred Simonis. Lider al deputaţilor PSD, Simonis a declarat că ministrul Transporturilor i-a dat undă verde să anunţe deschiderea autostrăzii până la sfârşitul acestei luni.

„Am închis cu domnul ministru Cuc înainte de a intra în conferinţă, mi-a scris şi mesaj acum în timpul conferinţei. L-am întrebat dacă pot să anunţ şi mi-a spus că da. Până la finalul lunii septembrie deschide lotul trei. Nu am intrat în detalii. E posibil ca pe anumite zone să se lucreze sub trafic. Oricum e mai bine decât să mergem pe drumul ocolitor”, a declarat Alfred Simonis.

Reamintim, din cauza neînţelegerilor dintre firma constructoare şi Ministerul Transporturilor, lotul trei al autostrăzii Lugoj – Deva nu a putut fi deschis traficului, deşi a fost finalizat în cea mai mare parte. Din cauza neînţelegerilor cu constructorul, Ministerul Transporturilor a şi anunţat rezilierea contractului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: