UPDATE Taximetristul care l-a luat la bătaie pe un tânăr care a provocat un accident a fost reţinut VIDEO

UPDATE Taximetristul care l-a luat la bătaie pe un tânăr care a provocat un accident a fost reţinut VIDEO

Taximetristul a vrut să îi dea o lecţie tânărului şi l-a luat la bătaie FOTO Opinia Timişoarei

Un bărbat de 41 de ani din Timişoara, care a vrut să îi dea o lecţie unui tânăr de 19 ani care a provocat un accident rutier, luându-l la bătaie, a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE: Potrivit Poliţiei, bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Potrivit Poliţiei Timiş, bărbatul este acuzat de „lovire sau alte violenţe" şi "tulburarea ordinii şi liniştii publice".

„În fapt, în data de 28 ianuarie a.c., în urma unui eveniment rutier, petrecut la intersecţia străzilor Calea Circumvalaţiuni şi Burebista, din municipiul Timişoara, bărbatul de 41 de ani, ar fi agresat fizic un tânăr de 19 ani”, anunţă IPJ Timiş.

Incidentul violent a avut loc vineri. Tânărul  de 19 ani mergea spre mall, a depăşit mai multe maşini, apoi, din pricina vitezei, n-a putut opri la timp în coloana formată la semafor şi a lovit un autoturism pe care l-a împins într-o autoutilitară.

Un taximetrist, care venea din spate şi a văzut ce s-a întamplat, fără să fie implicat, a oprit ca să facă drepate. Potrivit unui martor citat de opiniatimisoarei.ro, taximetrisul s-a dus la tânărul care a provocat accidentul şi l-a lovit cu picioarele, apoi cu palmele. Momentul în care tânărul care a provocat accidentul a fost pălmuit a şi fost surprins de un martor care a filmat scena.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările