Primul stadion construit după Revoluţie la Timişoara va avea 9.000 de locuri. Primarul a semnat documentaţia pentru începerea licitaţiei

Primul stadion construit după Revoluţie la Timişoara va avea 9.000 de locuri. Primarul a semnat documentaţia pentru începerea licitaţiei

Proiectul stadionului "Lego" din Timişoara

Primul nou stadion construit în Timişoara după Revoluţie se va ridica pe Calea Buziaşului. Stadionul "Lego" va avea 9.000 de locuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

În zilele în care Politehnica Timişoara sărbătoreşte centenarul, primăria anunţă că pregăteşte infrastructura pentru viitorul fotbalistic al oraşului.
 
Primarul Dominic Fritz a semnat, luni, documentaţia necesară pentru scoaterea la licitaţiei a proiectării şi execuţiei noului stadion. 
 
Stadionul pe structură metalică se va rdica pe Calea Buziaşului, în zona fostei fabrici Optica, la ieşirea spre Moşniţa Nouă. Acesta va avea un număr minim de 9.000 de locuri din care 508 locuri VIP şi 102 locuri la loje. 
 
“Primarul Dominic Fritz a semnat astăzi documentaţia pentru această investiţie pe care o aşteptăm cu nerăbdare în Timişoara. Îi mulţumesc că mi-a ascultat argumentele şi a înţeles nevoia construcţiei acestui stadion. Voi avea şi alte propuneri de proiecte pentru Timişoara în domeniile pe care mi le-a atribuit. Ştim că există o ”sete” de fotbal în special şi de sport în general în Timişoara, dar această investiţie nu înseamnă doar ideea de sport la general, vorbim despre nevoia de a face mişcare în mod organizat, civilizat. Stadionul ”Lego” poate fi locul unde copiii, tinerii şi adulţii se educă, iau parte şi la evenimente culturale, concerte, expoziţii”, a transmis viceprimarul Cosmin Tabără. Lângă viitorul stadion se va amenaja un parc cu loc de joacă, precum şi o parcare. 
 
Investiţia se ridică la 37,3 milioane de le, iar termenul de proiectare şi execuţie este 30 de luni.

VĂ MAI RECOMANDĂM SĂ CITIŢI:

Gata documentaţia pentru a scoate la licitaţie proiectul şi execuţia stadionului cu 9.000 de locuri din Timişoara

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările