Munca la stat din care tinerii pot face „un ban în vacanţă”: „Se pot câştiga mii de lei într-o lună”

Munca la stat din care tinerii pot face „un ban în vacanţă”: „Se pot câştiga mii de lei într-o lună”

Tinerii sunt chemaţi să „facă un ban” implicându-se în recensământul de la Timişoara FOTO Institutul Naţional de Statistică

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu (PSD) îi îndeamnă pe tinerii care „vor să facă un ban în vacanţă” să devină recenzori. Potrivit lui Ritivoiu, un recenzot poate câştiga „câteva mii de lei într-o lună”.

„Mai avem nevoie de recenzori! (…) Avem două localităţi în Timiş care nu au strâns tot personalul necesar: Timişoara şi Dumbrăviţa (oare de ce nu mă mir). Îi anunţ pe cei interesaţi să câştige nişte bani în următoarele săptămâni, mă gãndesc în special la tinerii de peste 18 ani care poate vor să facă un ban în vacanţă, să se ducă la primăriile Timişoara şi Dumbrăviţa, să semneze un contract de recenzor, iar apoi vor fi instruiţi de Direcţia Judeţeană de Statistică. Se plăteşte pe chestionar realizat (7 lei / persoană, 3,5 lei / locuinţă) şi se pot câştiga câteva mii de lei într-o lună. Vă aşteptăm!”, a scris prefectul de Timiş, pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Bogdan Marta, a declarat că în Timişoara problema recenzorilor este rezolvată, dar pentru ca procesul de recenzare „să decurgă mai rapid” ar fi nevoie de încă 70 de recenzori. Marta a spus, la rândul său, că pentru tineri este o bună oportunitate de a câştiga nişte bani în vacanţă.

„Îi mulţumim domnului prefect pentru apelul de recrutare de recenzori în Timişoara, chiar dacă acesta a întârziat cu vreo două luni. Atât Primăria Timişoara, cât şi primarul Dominic Fritz au făcut în repetate rânduri apeluri pentru recrutarea de recenzori. În acest moment avem un număr suficient de recenzori, în special pentru că Timişoara este în topul recenziilor online. Totuşi, pentru ca acţiunea de recenzare să decurgă mai rapid am mai avea nevoie de aproximativ 70 de recenzori şi de aceea facem şi noi un nou apel, în special la tineri şi student pentru a deveni recenzori. Pe lângă satisfacţia că ajută oraşul în care locuiesc, tinerii pot să câştige nişte bani în plus în următoarele luni, iar munca nu este deloc dificilă”, a declarat Bogdan Marta.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Totul despre a doua şi ultima etapă a Recensământului. Aproape jumătate din populaţia ţării s-a autorecenzat

Recensământ 2022. Cum putem şti dacă ne-am autorecenzat corect, cum îi recunoaştem pe recenzori

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările