VIDEO Peste 1.000 de timişoreni au ieşit în stradă împotriva Guvernului: „Dragnea, nu uita. Aşteptăm şi cartea ta”

VIDEO Peste 1.000 de timişoreni au ieşit în stradă împotriva Guvernului: „Dragnea, nu uita. Aşteptăm şi cartea ta”

Timişorenii au ieşit pentru a doua duminică la rând în stradă FOTO Adevărul

Peste 1.000 de timişoreni s-au adunat duminică seara în Piaţa Operei din Timişoara pentru a protesta faţă de modificările fiscale aprobate de Guvern şi faţă de iniţiativa de modificare a legilor justiţiei.

UPDATE: Protestul de la TImişoara s-a încheiat fără incidente.

„Ieşirea în stradă este soluţia cea mai bună pentru a opri aceste modificări propuse de un guvern iresponsabil şi incapabil. Ce fac ei este un atentat la democraţie. Duminică ne strângem în Piaţa Victoriei, pentru a spune ca ne-am săturat, a venit momentul să plecaţi”, este apelul Iniţiativei Timişoara, organizatorul protestului de dumincă seara de la Timişoara.

Protestul a fost organizat pe Facebook, iar apelului au răspuns aproximativ 1.000 de timişoreni. Aceştia au protestat faţă de modificările aduse Codului Fiscal şi faţă de initiativa de modificare a legilor justiţiei. Dotaţi cu vuvuzele, protestatarii au scandat lozinci împotriva Guvernului şi a liderului PSD. „Dragnea, nu uita. Aşteptăm şi cartea ta”, „Guvern de hoţi”, „Ne-am săturat să fim furaţi”, au fost câteva dintre scandări.

Manifestanţii de la Timişoara au plecat în marş pe traseul: Piaţa Victoriei, Piaţa Bălcescu – Palatul Dicasterial şi retur. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările