Interes mare în rândul proiectanţilor pentru noua sală de sport din Timişoara: 12 firme au depus oferte, una a depus contestaţie

Interes mare în rândul proiectanţilor pentru noua sală de sport din Timişoara: 12 firme au depus oferte, una a depus contestaţie

Sală de sport FOTO Facebook/Cătălin Iapă

Noua Sală Polivalentă din Timişoara trebuie să aibă 16.000 de locuri. La licitaţia pentru proiectare a fost un interes mare, concurând 12 asocieri pentru a câştiga contractul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sala Polivalentă de 16.000 de locuri de la Timişoara a ajuns la finalul procedurilor de licitaţie pentru proiectare (studiu de prefezabilitate şi studiu de fezabilitate). Se va mai pierde însă ceva timp pentru a fost depusă o contestaţie împotriva Rezultatului procedurii şi Raportului procedurii. În acest moment se aşteaptă rezultatul contestaţiei la CNSC, a anunţat Cătălin Iapă, secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.
 
Termenul până la care CNSC trebuie să finalizeze judecarea contestaţiei este 15 ianuarie 2021, iar în funcţie de rezultat se vor face paşii necesari în continuare.
 
“Să sperăm că nu va mai dura mult şi va începe proiectarea acestui obiectiv important pentru oraş. La licitaţie a fost un interes mare, concurând 12 asocieri pentru a câştiga contractul. Întrebând la CNI, în desele discuţii avute pe acest subiect, de ce durează aşa de mult evaluarea ofertelor, licitaţia fiind începută din data de 8 aprilie 2020, îmi răspundeau că numărul mare de participanţi la licitaţie presupune mai mult timp de analiză. Sala polivalentă va fi construită de Compania Naţională de Investiţii, cu fonduri guvernamentale de la  Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. La finalizarea lucrărilor va fi predată pentru exploatare către Primăria Municipiului Timişoara. Proiectul este pornit de administraţia PNL a Timişoarei, de câţiva ani, iar eu personal am fost implicat în diverse proceduri cât timp am ocupat poziţia de consilier personal al domnului primar Nicolae Robu”, a anunţat Cătălin Iapă, pe pagina sa de Facebook.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările