FOTO "Biblia Pierdută" a lui Igor Bergler, bestsellerul Târgului Internaţional de Carte de la Belgrad

FOTO

Timişoreanul Igor Bergler la Târgul de Carte de la Belgrad FOTO Facebook/Igor Bergler

„Biblia Pierdută” a scriitorului timişorean Igor Bergler - cel mai vândut roman din istoria contemporană a României, a fost vedetă la renumitul târg de carte de la Belgrad.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Biblia Pierdută” s-a vândut în peste 130.000 de exemplare în cei doi ani de la lansarea pe piaţă. Cartea e deja bestseller şi în Italia, Rusia, Ucraina, iar acum face furori în Serbia. 
 
Igor Bergler a fost prezent la Târgul Internaţional de Carte de la Belgrad - cel mai mare târg de carte cu vânzare din Sud-Estul Europei, cam de patru ori cât Gaudeamus. 
 
Igor Bergler, vorbitor fluent de limba sârbă, care se declară mare admirator al culturii sârbe, a fost invitat şi la una dintre cele mai importante televiziuni a Serbiei, Pink TV, cu ocazia lansării cărţii la Belgrad.
 
"<Biblia Pierdută> e cea mai vândută carte de după Revoluţie, de când se poate măsura, de când există piaţă liberă. În timpul comunismului se publica ce voia partidul... E posibil să fie un record absolut pentru România. Sper să se vândă şi în Serbia. A doua carte care va apărea la editura Vulkan este <Testamentul lui Abraham>, anul viitor", a spus Bergler în emisiunea. 
 
 
Până la această oră, "Biblia Pierdută" ajuns să fie vândută în 31 de ţări. Drepturile pentru publicarea primului roman al autorului timişorean Igor Bergler au fost achiziţionate de cel mai mare grup editorial din lume, gigantul american Penguin-Random House. De asemenea, “Biblia Pierdută” a apărut şi la prestigioasa editură înfiinţată de Umberto Eco – La nave di Teseo.

Citiţi şi:
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: