Atenţionarea primarului Timişoarei: „Păziţi-vă, oameni buni! Au venit grupuri de infractori care au furat şi au înşelat în fel şi chip prin diverse ţări”

Atenţionarea
primarului Timişoarei: „Păziţi-vă, oameni buni! Au venit grupuri de infractori
care au furat şi au înşelat în fel şi chip prin diverse ţări”

Aglomeraţie în Vama Nădlac FOTO Inquam Photos/Virgil Simonescu

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, i-a avertizat pe cetăţenii din oraş să fie atenţi, pentru că numărul infracţiunilor vor creşte vertiginos în următoartea perioadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolae Robu s-a referit din nou la infractorii români care s-au repatriat în număr mare odată cu măsurile exepţionale pe care le-au luat ţările din occident din cauza pandemiei de coronavirus. Primarul oraşului atenţionează populaţia că nu doar Covid-19 va reprezenta un pericol, ci şi grupurile de infractori. 
 
„Au venit în ţară, alături de compatrioţi de-ai noştri demni de tot respectul şi indivizi care nu sunt demn de acest respect. Au venit indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost. Şi acum, aici, nu au din ce să trăiească. Au existat diverse grupuri de infractori care au furat şi au înşelat în fel şi chip prin diverse ţări. Ne-au făcut şi o imagine foarte negativă, nouă românilor. 
 
Aceştia s-au întors, sunt aici, îi vedem, îi remarcăm uşor. Astăzi, am văzut din maşină cel puţin trei la care sunt convins că nu mă înşel. Deja au început jafurile, păziţi-vă oameni buni!  Aceste personaje nu au din ce să trăiască şi pe măsură ce trece timpul, probabil că îşi consumă tot ce au agonisit acolo şi vor deveni un perocol în societatea noastră. Nu numai Covid-19 este un pericol, avem şi persoane care sunt periculoase. Vă rog să vă luaţi toate măsurile de protecţie vizavi de astfel de persoane”, a transmis Nicolae Robu.

Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: