Ce a păţit Cristian Pomohaci după ce a postat pe Facebook o înregistrare cu el şi un grup de tineri. „Avem toleranţă zero!“

Ce a păţit Cristian Pomohaci după ce a postat pe Facebook o înregistrare cu el şi un grup de tineri. „Avem toleranţă zero!“

Cristian Pomohaci Sursa Facebook CP

Cristian Pomohaci a fost amendat pentru că a încălcat măsurile de carantină, adunând un grup de tineri pe care i-a scos la cântat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cristian Pomohaci a încălcat măsurile de carantină ieşind sâmbătă seara, 28 martie, cu un grup de tineri pe dealul de la Moşuni, judeţul Mureş, localitate unde are o fermă la care s-a retras.

El i-a îndemnat să se apropie ca să poată fi văzuţi în transmisia live făcută pe Facebook. „Haidaţ', haidaţ' mai aproape de mine, haidaţ'“, le-a spus tinerilor, care s-au conformat, au salutat cu „Doamne ajută“ fiecare şi au început să cânte, cu Pomohaci în frunte. 

„Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu. Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi“, a transmis Pomohaci din natură, înconjurat de tineri. Lumea îi mulţumeşte în comentariile de pe Facebook. 

Între timp, Pomohaci a retras video-ul de pe Facebook. 

Măsurile de carantină pe timpul pandemiei impun clar izolarea la domiciliu, ieşirea doar în caz de necesitate şi interzic grupurile mai mari de 3 persoane care nu au acelaşi domiciliu.  

„Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la anumite imagini video, postate pe o reţea de socializare, referitoare la faptul că un bărbat ar fi organizat o adunare cu mai multe persoane, pe raza localităţii Moşuni, din judeţul Mureş, poliţişţii din cadrul I.P.J. Mureş au efectuat verificări stabilind următoarele:
 
În cursul zilei de ieri, 28 martie a.c., un bărbat, în varstă de 50 de ani, din localitatea Moşuni, ar fi desfăşurat activităţi agricole, în grădina proprietate personală, la care au participat mai multe persoane.
 
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5000 de lei, conform Ordonan?ei militare nr. 2/2020. 
 
În continuare, poliţiştii desfăşoară activitâţi pentru identificarea şi sancţionarea tuturor persoanelor implicate, încălcând în acest fel dispoziţiile legale în vigoare“, a transmis Poliţia Mureş. 
 
„Avem toleranţă zero pentru cei care nu respectă regulile. Controlăm şi sancţionăm tot ce contravine legislaţiei“, a declarat pentru „Adevărul“ prefectul de Mureş, Mara Togănel. 
 
Pe aceeaşi temă: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: