Târgu-Jiu: Dispariţia lui Purece pune poliţiştii pe jar

Oamenii legii se află acum în comuna Schela şi împreună cu părinţii minorului de 14 ani încearcă să dea de urma acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dispariţia a fost anunţată astăzi după-amiază, chiar de către părinţii copilului din comuna Schela. Minorul este căutat de poliţişti şi jandarmi. „Zeci de poliţişti şi jandarmi efectuează activităţi de căutare a unui minor în vârstă de 14 ani, semnalat la ora 19.35, pentru că a plecat de la locuinţa situată în comuna Schela, sat Schela, judeţul Gorj. Din primele cercetări s-a stabilit că minorul Purece Gheorghe Marian a plecat de la domiciliu în mod voluntar, în după-amiaza acestei zile, în jurul orei 15.00 şi nu a mai revenit. Minorul are o înălţime de aproximativ 1,65 metri, constituţie astenică, greutate de aproximativ 45 kilograme, faţa ovală, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt. Nu se cunosc obiectele de vestimentaţie purtate de minor la momentul plecării de la domiciliu“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Persoanele care pot oferi informaţii despre minor sunt rugate să apeleze numărul de urgenţe 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: