Stadioanele care vor fi finalizate pentru Campionatul European de Fotbal

Stadioanele care vor fi finalizate pentru Campionatul European de Fotbal

Stadionul Ghencea va fi finalizat până la Campionatul European de Fotbal

Ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Daniel Suciu, a declarat, ieri, la Târgu Jiu, unde a fost prezent pentru predarea Stadionului Municipal, construit de Compania Naţională de Investiţii către Primărie, că două dintre arenele din Bucureşti aflate în lucru vor fi finalizate şi vor putea găzdui meciuri de la Campionatul European de Fotbal.

Stadioanele Ghencea şi Arcul de Triumf vor fi gata pentru Campionatul European de Fotbal.
„Pentru Campionatul European de Fotbal de anul viitor vor fi gata două din cele trei stadioane care sunt astăzi în lucru. Vreau să specific mai clar, pe stadionul Ghencea şi pe stadionul Arcul de Triumf se vor putea ţine antrenamente pentru echipele care vor juca la Bucureşti. Stadionul Giuleşti va fi ridicat cu toată structura, în schimb, nu cred că va fi gata terenul, gazonul propriu-zis, dar anul viitor, în octombrie şi stadionul Giuleşti va fi finalizat", a spus Suciu.
 
Campionatul European de Fotbal, care se va desfăşura în perioada 12 iunie şi 12 iulie 2020. La competiţie vor participa 24 de echipe. România a primit organizarea a patru meciuri, care se vor disputa pe Arena Naţională din Capitală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: