Reacţia primarului municipiului Târgu Jiu în urma declaraţiilor despre olteni ale caricaturistului Ştefan Popa Popa’s

Reacţia primarului municipiului Târgu Jiu în urma declaraţiilor despre olteni ale caricaturistului Ştefan Popa Popa’s

Primarul Marcel Romanescu susţine că oltenii au contribuit la dezvoltarea Timişoarei

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a reacţionat în urma declaraţiilor făcute de caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, care a spus că Timişoara a fost invadată de olteni şi că din Oltenia au venit doar „ciurucuri“

 
 
Primarul Marcel Romanescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook: „Oribilă reacţia lui Ştefan Popa Popa’s faţă de cei plecaţi în Timişoara din regiunea Olteniei! Printre «ciurucurile» despre care vorbeşte personajul amintit sunt tinerii cu rezultate extraordinare la învăţătură care au fost admişi la unităţile de învăţământ de acolo, sunt tineri care muncesc cinstit şi contribuie la ceea ce este Timişoara astăzi. E adevărat, cu toţii avem dreptul la o opinie, dar te aştepţi la cu totul altfel de gânduri de la un individ cu pretenţii aşa cum este Popa Popa’s. Şi dacă tot emite pretenţii, ar putea să citească mai mult. Poate că va reuşi să înţeleagă ce contribuţie uriaşă a adus Oltenia culturii mondiale şi să realizeze care sunt, de fapt, «ciurucurile». Onorabilă reacţia moderatorului care l-a pus la punct pe individ“.
 
Caricaturistul Ştefan Popa Popa’s, numit recent ambasador cultural al Timişoarei, a lansat o serie de critici dure la adresa oltenilor care au ajuns în Timişoara. 
 

 
 
Citeşte şi 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: