Problema de perspicacitate cu numărul care se află sub maşina parcată. Tu ştii s-o rezolvi?

Problema de perspicacitate cu numărul care se află sub maşina parcată. Tu ştii s-o rezolvi?

Ce număr are locul de parcare pe care se află maşina

O problemă de perspicacitate care are o rezolvare simplă a pus în dificultate multe persoane adulte. Testul a avut o largă circulaţie pe Internet.

Problema cu numărul care se află sub maşina parcată a avut o mare răspândire pe Internet, mai ales în rândul copiilor. Rezolvarea este mult mai simplă decât pare. Cu toate acestea, multe persoane adulte nu au reuşit să treacă acest test sau au avut nevoie de un timp îndelungat. 
 
Aşadar, problema constă în a răspunde ce număr se află sub maşina parcată. Dacă aţi găsit o soluţie de rezolvare a acestui test de perspicacitate sau nu aţi reuşit să aflaţi un răspuns şi o logică la înşiruirea numerelor, răspunsul este puţin mai jos 
 
 
 
Răspunsul este unul simplu, şi anume numărul 87. Cum ajungeţi la acest rezultat? Trebuie doar să întoarceţi imaginea la 180 de grade şi să vă daţi seama că e vorba de o numerotare obişnuită a locurilor de parcare.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: