Poliţiştii au confiscat 3,5 tone de varză fără documente

Poliţiştii au confiscat 3,5 tone de varză fără documente

Varza găsită fără acte a fost confiscată

Polişiştii gorjeni au confiscat din târgul desfăşurat în localitatea Peşteana o cantitate de 3,5 tone de varză care era oferită cumpărătorilor fără documente de provenienţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Varza a fost confiscată de la doi comercianţi.
„Poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Negomir şi Bâlteni au identificat într-un târg săptămânal de pe raza localităţii Peşteana Jiu un bărbat de 35 de ani, din oraşul Rovinari, care oferea spre vânzare 1.950 kg de varză albă, din interiorul unei autoutilitare, fără a deţine documente legale de provenienţă.
În acelaşi context, poliţiştii au mai identificat un tânăr de 27 de ani, din aceeaşi localitate, care comercializa cantitatea de 1.610 kg de varză albă, tot din interiorul unei autoutilitare, fără a deţine documente legale de provenienţă.
 
Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 500 de lei, fiecare, pentru nerespectarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de 3.560 kg varză“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările