O nouă fabrică va fi deschisă la Rovinari. Ce va produce

O nouă fabrică va fi deschisă la Rovinari. Ce va produce

O nouă fabrică va fi deschisă în oraşul Rovinari, din judeţul Gorj. Aceasta va produce echipamente pentru industria ambalajelor şi va avea o colaborare cu cel mai mare producător din Europa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 300 de persoane vor fi angajate.
 
„Unul dintre oamenii de toată isprava se numeşte Remus Băluţeanu, o persoană care a avut mari oportunităţi de dezvoltare oriunde în afara Gorjului, sau departe de ţară, dar care a ales să rămână aici, în Rovinari.
El este cel care va deschide cea de-a treia fabrică în oraşul nostru, o fabrică unde vor fi produse utilaje pentru industria ambalajelor. Aici vor lucra aproximativ 300 de oameni când fabrica va funcţiona la capacitate maximă. Deschiderea fabricii, cu o primă linie de producţie, este programată pentru luna aprilie, într-o perioadă în care totul stă sub semnul necunoscutului.
Enova Group a achiziţionat în urmă cu puţin timp ruinele a ceea ce a fost UMR Rovinari, iar aici va funcţiona, pe lângă AUTOLIV şi MOVEOS, una dintre cele mai moderne fabrici din zona Olteniei.“, a transmis primarul  oraşului Rovinari, Dorin Filip, pe pagina sa de Facebook.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările