Concurs pentru tinerii gorjeni care vor să devină jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
118 tineri vor participa la concursul de admitere la şcolile de jandarmi
118 tineri vor participa la concursul de admitere la şcolile de jandarmi

118 tineri gorjeni, candidaţi recrutaţi de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj,  vor susţine proba de verificare a cunoştinţelor pentru admiterea în Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani şi „Petru Rareş" Fălticeni.

După încheierea etapei evaluării performanţei fizice din cadrul concursului de admitere, din cei 184 de candidaţi din judeţul Gorj care au îndeplinit condiţiile şi criteriile specifice, au reuşit să promoveze în etapa următoare 118 candidaţi pentru Şcolile Militare de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani şi „Petru Rareş" Fălticeni.

„Cei 118 candidaţi ( 115 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani şi  3 la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni, vor susţine în ziua de 27 martie, ora 10.00, proba de verificare a cunoştinţelor.

Ei vor avea de rezolvat un test cu 90 de întrebări, 60 de întrebări la limba română şi 30 de întrebări la limba străină (engleză sau franceză) din tematica stabilită.

Proba de verificare a cunoştinţelor se va susţine la Complexul Studenţesc Debarcader al Universităţii „Constantin Brâncuşi” situat în municipiul Târgu Jiu, strada Tineretului, nr. 4, iar pentru efectuarea triajului epidemiologic candidaţii se vor prezenta la ora 08.30, accesul în săli se va realiza începând cu ora 09.00. Vor avea asupra lor actul de identitate, stilou sau pix cu cerneală sau pastă de culoare albastră.

Activităţile prevăzute se vor desfăşura cu respectarea tuturor regulilor în vigoare stabilite la nivel naţional în vederea prevenirii răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID-19 (triaj epidemiologic, distanţare socială, portul măştii de protecţie, dezinfectarea mâinilor, aerisirea încăperilor)“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite