Scandal în faţa Poliţiei Titu. Ameninţări cu moartea la adresa oamenilor legii

Scandal în faţa Poliţiei Titu. Ameninţări cu moartea la adresa oamenilor legii

Scandal în faţa Poliţiei Titu. Ameninţări cu moartea la adresa oamenilor legii

Rudele unui bărbat din Titu, care a distrus un aparat de jocuri de noroc, au creat un adevărat scandal în faţa Poliţiei din oraş. Pentru că a refuzat să se legitimeze poliţiştii şi-au chemat în ajutor colegii. Acesta însă i-a înjurat pe poliţişti, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei.

La sediul Poliţiei, în timp ce suspectul se afla la audieri, rudele acestuia, care erau în faţa poliţiei şi tulburau ordinea şi liniştea publică, au ameminţat cu moartea poliţiştii şi au sunat la Ambulanţă declarând că bănuitul este agresat de poliţişti. 
 
Potrivit IPJ Dâmboviţa, bărbatul a fost transferat la spital pentru că a solicitat acest lucru. 
 
De asemenea, au fost întocmite dosare penale pt distrugere şi ultraj, precum şi pt purtare abuzivă, iar rudele bărbatului au fost sancţionate la Legea 61/1991.
 
Poliţia din Titu a mai fost în centrul atenţiei în urmă cu trei ani, atunci când interlopii din Titu s-au răfuit în sediul Poliţiei din Titu, lovind şi o autospecială.
 
În centrul atenţiei a fost interlopul Bela. Acesta a fost alergat prin tot oraşul de mebrii clanului Lupu. De frică, Bela s-a adăpostit în sediul Poliţiei, dar asta nu i-a împiedicat pe ceilalţi să intre după el. Un membru din clanul Lupu s-a oprit cu bolidul în gardul poliţiei şi a distrus şi o autospecială. Localnicilor a ajuns să le fie frică să mai iasă din case. Surse din rândul anchetatorilor spun că interlopul Lupu ar fi intrat cu sabia în sediul Poliţie, încercând să îl linşeze pe rivalul său.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: