Poliţist local din Târgovişte, surprins de un fotograf amator sforăind în maşina instituţiei

Poliţist local din Târgovişte, surprins de un fotograf amator sforăind în maşina instituţiei

Cum stă de veghe un poliţist local din Târgovişte FOTO Alexandru Victor

Pădure fără uscături nu există. Aşa se întâmplă şi la Târgovişte, unde un poliţist local nu a înţeles cum trebuie să vegheze la siguranţa cetăţenilor. A fost suprins dormind buştean în maşina instituţiei, într-o parcare din centrul oraşului.


 
 
Cazul vine după ce în urmă cu două zile, ştirea cu doi colegi ai poliţistului care i-au amendat pe inspectorii ANAF, care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap, a făcut înconjurul ţării.
 
"Conducerea DGAF susţine necondiţionat demersurile organelor de aplicare a legii şi asigură implementarea tuturor măsurilor necesare prevenirii şi combaterii oricăror abateri de la regulile de conduită şi de la prevederile legale în vigoare. Reafirmăm hotărârea DGAF de a menţine un grad ridicat de încredere şi de a respecta standardele de integritate şi corectitudine asumate", mai precizează instituţia.
 

Acţiunea Venus 

Totul s-a întâmplat marţi, de 1 martie, într-o zonă aglomerată, de lângă Piaţa 1 Mai din Târgovişte. Doi inspectorii ANAF au fost amendaţi Poliţia Locală din Târgovişte pentru parcare în loc nepermis. Martorii la întreaga scenă ne-au spus că inspectorii ANAF scriau o amendă uneia dintre florăresele din piaţă în momentul în care au fost luaţi la întrebări de poliţiştii locali.
 
Conform legii, parcarea altor mijloace de transport pe locurile de parcare adaptate, rezervate şi semnalizate prin semn internaţional pentru persoane cu handicap se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei şi ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.
 
"Inspectorii ANAF au afost amendaţi conform legii 448/2006, art. 100, alin. 1, lit. f pentru parcare pe locurile rezervate persoanelor cu handicap. Au fost întocmite două procese verbale şi au fost sancţionaţi contravenţional conform legii", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Târgovişte, Raluca Moldoveanu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările