VIDEO Fostul premier Dacian Cioloş şi soţia sa, implicaţi într-un accident rutier în Dâmboviţa. Maşina care i-a lovit a fost serios avariată

VIDEO Fostul premier Dacian Cioloş şi soţia sa, implicaţi într-un accident rutier în Dâmboviţa. Maşina care i-a lovit a fost serios avariată

FOTO Captură

Fostul premier Dacian Cioloş şi soţia acestuia, Valerie Cioloş, au fost implicaţi într-un accident rutier în judeţul Dâmboviţa. Maşina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul rutier s-a produs joi, 7 septembrie, când Dacian Cioloş şi soţia sa se întorceau de la MagiCamp, tabăra pentru copiii bolnavi de cancer administrată de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii, în localitatea dâmboviţeană Brăneşti.
 
Accidentul a avut loc pe DN 71 Târgovişte - Bucureşti, în comuna Ulmi.
 
Maşina fostului premier a fost lovită din spate de un alt autoturism care circula cu viteză. 
 
Nici fostul premier şi nici soţia acestuia nu au fost răniţi, însă maşina care i-a lovit a fost avariată serios în urma accidentului. 

Maşina premierului, un Volkswagen Touareg de culoare neagră, a fost izbit de un Ford. Maşina fostului premier era condusă de un ofiţer SPP.
 
Nu se ştie deocamdată cum s-a soluţionat cazul, care este cercetat de oficialii de la Bucureşti. Incidentul a avut loc în dreptul viitoarei fabrici Arctic de la Ulmi. Maşina care i-a lovit pe soţii Cioloş a fost serios avariată. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările