VIDEO Bărbat jefuit de peste 200.000 de euro la Suceava. Momentul când hoţii fură banii depozitaţi într-o pungă, în portbagajul unei maşini

VIDEO Bărbat jefuit de peste 200.000 de euro la Suceava. Momentul când hoţii fură banii depozitaţi într-o pungă, în portbagajul unei maşini

Momentul furtului a fost suprins cu camerele de supraveghere din zonă

Un bărbat şi-a parcat maşina în zona străzii Oituz a municipiului Suceava în dimineaţa zilei de joi, 7 martie, şi s-a îndreptat spre sediul unei bănci. A lipsit mai bine de jumătate de oră, timp în care doi tineri i-au spart maşina şi i-au furat din portbagaj peste 200.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Poenaru, bărbatul păgubit de hoţi joi dimineaţă, 7 martie, în jurul orei 9.30, este un valutist cunoscut în Suceava.

Poenaru şi-a parcat maşina marca BMW în parcarea de pe strada Oituz a municipiului Suceava. S-a dus să vadă dacă sediul băncii este deschis pentru că voia să depoziteze nişte bani. În acest timp, doi indivizi cu măşti pe faţă şi mănuşi pe mâini şi-au parcat maşina lângă BMW. Unul dintre ei a coborât din autoturism şi a spart portbagajul BMW-ului, de unde a sustras o pungă cu bani.

Hoţii au fost observaţi de o femeie care a alertat două vânzătoare de la un magazin din zonă. Cele trei au încercat să îi oprească pe hoţi, dar n-au reuşit. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

În imagini se vede cum hoţii sunt blocaţi la un moment dat de o maşină care vine din sens opus. Ei au făcut o întoarcere bruscă, au lovit un alt autoturism şi au reuşit să fugă de la locul faptei.

Una dintre martore a sunat la 112 şi a chemat poliţia. Apoi, oamenii legii l-au informat pe valutist că maşina i-a fost spartă.

“În jurul orei 9.30, o femeie a sesizat poliţia că în zona străzii Oituz, trei bărbaţi au forţat portbagajul unui autoturism parcat, au furat o geantă şi au urcat într-un alt vehicul. Au plecat de la faţa locului, acroşând uşor un alt vehicul parcat. A fost identificat propietarul maşinii care a fost forţată, acesta fiind administratorul unei case de schimb valutar, El a declarat că în portbagaj avea o geantă în care avea bani fără a putea preciza cuantumul sumei”, ne-a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Surse neoficiale susţin că în sacoşa furată ar fi fost peste 200.000 de euro. Suma nu a fost confirmată de valutist. El le-a spus jurnaliştilor că hoţii i-au furat doar un leu. 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: