Fotografia în care un poliţist fiu de primar îşi flexează muşchii la piscină alături de interlopul Adrian Corduneanu

Fotografia în care un poliţist fiu de primar îşi flexează muşchii la piscină alături de interlopul
Adrian Corduneanu

Interlopul Adrian Corduneanu, zis Beleaua Facebook/Adrian Corduneanu

Fotografia a fost publicată pe contul de Facebook al poliţistului din Suceava, la „stories”. Imaginea a rămas pe internet doar 24 de ore, timp în care a fost văzută de mai multe persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţistul care s-a fotografiat alături de interlopul din clanul Cordunenilor se numeşte Dan Negură. Lucrează la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava. În plus, este fiul lui Mihăiţă Negură, primarul localităţii sucevene Câmpulung Moldovenesc.

În imaginea publicată pe Facebook, cei doi îşi arată muşchii, la o bere, stând pe marginea unei piscine. Poliţistul apare în slip, iar interlopul în pantaloni scurţi.

„Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea IPJ Suceava s-a autosesizat şi a dispus de îndată verificări prin Biroul Control Intern, la această oră fiind declanşată procedura cercetării disciplinare a ofiţerului de poliţie. În funcţie de rezultatele verificărilor făcute de ofiţerii control intern, vor fi dispuse măsuri de natură disciplinară, iar în cazul evidenţierii unor alte legături, există posibilitatea sesizării organelor competente”, a declarat comisarul şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Interlopul Adrian Corduneanu, cunoscut drept Beleaua, a fost eliberat din închisoare în luna aprilie 2019, după ce a executat trei ani de puşcărie pentru şantaj.

Interlopul Corduneanu, alături de poliţistul Dan Negură FOTO: ziardesuceava.ro

Adrian Corduneanu a executat trei ani de puşcărie dintr-un total de 4 ani şi 8 luni la care a fost condamnat pentru şantaj. El a fost eliberat în luna aprilie a.c.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările