Ce a păţit tânărul care a jefuit o farmacie din Suceava. Hoţul le-a ameninţat pe farmaciste cu un cuţit de bucătărie

Ce
a păţit tânărul care a jefuit o farmacie din Suceava. Hoţul le-a ameninţat pe farmaciste cu un cuţit de bucătărie

FOTO: stirisuceava.net

Tânărul care luni seară a jefuit o farmacie din centrul Sucevei a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Grajduri din judeţul Iaşi. Măsura a fost dispusă marţi seară de magistraţii Judecătoriei Suceava. Anchetatorii au solicitat efectuarea unei expertize care să stabilească dacă suspectul avea sau nu discernământ la momentul comiterii faptei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava a dispus, marţi seară, internarea în Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Grajduri din judeţul Iaşi a tânărului care este acuzat că a jefuit o farmacie din centrul municipiului Suceava.

Măsura preventivă a fost solicitată de anchetatori după ce medicii suceveni au constatat că suspectul suferă de tulburări comportamentale. Anchetatorii au solicitat efectuarea unei expertize care să stabilească dacă tânărul avea sau nu discernământ la momentul comiterii faptei. 

El este acuzat că luni seară, înarmat cu un cuţit de bucătărie, a intrat într-o farmacie de pe pietonul din zona centrală a municipiului Suceava, le-a ameninţat pe cele două angajate şi a furat 680 de lei din casa de marcat. Suspectul a fost reţinut după două ore, la o sală de păcănele din zona comercială, acolo unde a ameninţat un agent de pază cu cuţitul. Suspectul a fost reţinut în arestul IPJ Suceava, iar marţi seară a fost transferat cu o ambulanţă escortată de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie şi Maximă Siguranţă Grajduri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: