Arme şi trofee descoperite în urma percheziţiilor făcute în casele unor braconieri din Bucovina

Arme
şi trofee descoperite în urma percheziţiilor făcute în casele
unor braconieri din Bucovina

FOTO: ziardesuceava.ro

Poliţiştii suceveni au făcut percheziţii în locuinţele unor bărbaţi, din comuna Voroneţ a judeţului Suceava, bănuiţi de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru locuinţe ale unor bărbaţi din Voroneţ au fost percheziţionate, marţi, de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase într-un dosar care vizează fapte de braconaj cinegetic. 

Informaţia a fost confirmată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava. 

La percheziţii au mai participat zece luptători SAS, patru jandarmi şi un criminalist. 

Pe durata percheziţiilor au fost identificate şi ridicate o armă letală cu ţevi duble, o armă cu aer comprimat, 300 de elemente de muniţie, o arbaletă, 28 de săgeţi cu capuri metalice pentru arbaletă, opt capcane metalice, cinci panoplii, 20 de coarne de cervidă, trei detectoare de metale, două binocluri, 84 de trofee, zece colţi de mistreţ, cuţite, lanterne şi alte obiecte folosite la activităţi de braconaj. 

Totodată, au fost ridicate 50 de pachete cu ţigări de contrabandă. Poliţiştii au dispus urmărirea penală pentru trei persoane. Unul dintre suspecţi, în vârstă de 68 de ani, a fost reţinut în arest pentru 24 de ore.

Vă mai recomandăm:

Cât de legal este ordinul prin care Raed Arafat a carantinat Timişoara trecând peste capul autorităţilor judeţene

Şeful CJ Timiş: Prelungirea carantinei de către Raed Arafat este o bătaie de joc la adresa timişorenilor

Situaţie fără precedent. Raed Arafat a prelungit carantina pentru Timişoara, peste capul factorilor de decizie locali

Fritz acuză politizarea carantinei. DSP Timiş a propus carantină pentru localităţi cu primari USR-PLUS şi PSD şi ridicarea restricţiilor pentru cele cu primari PNL

Surpriză uriaşă. Timişoara iese din carantină deşi rata de infectare nu a scăzut, ci a crescut. Prelungirea restricţiilor a căzut la vot

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările