Primarul interimar din Slobozia, infectat cu noul coronavirus. Unde se află edilul

Primarul interimar din Slobozia, infectat cu noul coronavirus. Unde se află edilul

Primarul interminar de la Slobozia are COVID-19 FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Desemnat să ocupe funcţia de primar al municipiului Slobozia, după  încetarea mandatului lui Adrian Mocioniu, Gabriel Muşat a intrat în izolare, fiind confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Primarul interimar Gabriel Muşat este al doilea oficial din cadrul Primăriei Slobozia, după viceprimarul Rudolf Gradea, care a fost confirmat pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2, scrie independentonline. ro.

Astfel, Gabriel Muşat va intra în perioada de izolare, motiv pentru care a fost convocată o şedinţă de îndată a Consiliului Local Slobozia pentru a delega atribuţiile de primar unuia dintre consilierii locali.

Propunerea Grupului PSD din Consiliul Local Slobozia a fost consilierul local Sorin Brânză, însă consilierii locali PNL au decis boicotarea şedinţei, refuzând astfel să susţină un astfel de demers. În lipsa acestora, nu s-a îndeplinit cvorumul şi votul nu a fost posibil, iar şedinţa a fost suspendată.

Potrivit legii, într-o astfel de situaţie, atribuţiile de primar îi revin secretarului Primăriei Slobozia, Valentin Tudoran. Pentru numirea lui Tudoran este nevoie însă de un aviz favorabil din partea Prefecturii Ialomiţa. Oficialii Primăriei Slobozia au făcut deja demersuri în acest sens către Prefectură. 

 

Vă mai recomandăm şi:

Carol Davila, doctorul genial măcinat de suferinţe. Ce greşeală fatală i-a ucis soţia, ce boli l-au chinuit

Reacţia cântăreţei de la Ministerul Sănătăţii, după ce Tătaru a dispus o anchetă. Băsescu se oferă să o primească în echipa lui

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările