Număr alarmant de infectări cu COVID la Drăgoeşti. Localitarea se pregăteşte să intre în carantină

Număr alarmant de infectări cu COVID la Drăgoeşti. Localitarea se pregăteşte să intre în carantină

Număr crescut de infectări în judeţul Ialomiţa FOTO Shutterstock

Numărul de infectări cu noul coronavirus creşte alarmant în judeţul Ialomişa. La Drăgoeşti, rata îmbolnăvirilor a ajuns la 7,78/1.000 de locuitori. Localitatea se pregăteşte să intre în carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa a transmis către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi Institutul Naţional de Sănătate Publică o cerere pentru carantinarea localităţii Drăgoeşti, ca urmare a numărului crescut de infectări cu noul coronavirus.. Conform datelor furnizate de către autorităţile locale, rata incidenţei la nivelul comunei Drăgoeşti este de 7,78/1000 de locuitori. Vineri, 5 martie, la nivelul judeţului Ialomiţa, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 8.376, cu 28 de cazuri mai mult faţă de ziua de joi, 4 martie, când au fost înregistrate 8.348 de cazuri. Incidenţa la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 1,11/1000 de locuitori.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările