A revoluționat medicina și acum a venit la Slobozia pentru a-i vindeca pe ialomițenii bolnavi de diabet

A revoluționat medicina și acum a venit la Slobozia pentru a-i vindeca pe ialomițenii bolnavi de diabet

Medicul Wang Shi Jie a susținut o conferință pe teme medicale la Slobozia

Medicul Wang Shi Jie a inventat aparatul cu unde magnetice pentru vindecarea diabetului. Profesorul universitar este prezent zilele acestea la Slobozia și va acorda asistență medicală gratuită la sediul  Clubului Județean pentru Persoane Vârstnice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Specialistul în medicina tradițională chineză mărturisește că preocupările sale în domeniul diabetologiei au început în urmă cu 24 de ani, când a realizat că foarte mulți oameni nu se pot bucura de o viață normală din cauza acestei boli. A început să facă cercetări minuțioase și a inventat un aparat revoluționar, care vindecă diabetul fără medicamente. Tratamentul este asociat numai cu suplimente nutritive pentru menținerea sănătății și cu renumitele ceaiuri chinezești.

“Energia magnetică produsă de acest aparat, acționează în mod benefic asupra circulației la nivelul pancreasului și îmbunătățește funcțiile de reproducere a celulelor, în felul acesta pancreasul putând să atingă un nivel normal de secreție a insulinei, fără utilizarea de medicamente”, a spus profesorul Wang Shi Jie în cadrul conferinței pe teme medicale susținută la Casa de Cultură Municipală din Slobozia

Tratament pentru ialomițeni

Colaborarea dintre autoritățile locale și medicul Wang Shi Jie a început în urmă cu doi ani.

“Noi am mai colaborat cu domnul profesor și am reușit cu sprijinul acestuia să înființăm în Slobozia un cabinet de tratament al diabetului. Luni, marți și miercuri va oferi consultații gratuite și tratament la Centrul Județean pentru Persoane Vârstnice . Accesul este liber, inclusiv pentru persoane din alte localități ale județului”, a spus Gabi Ionașcu, primarul Municipiului Slobozia.

Pentru invenția sa, în anul 2004 medicul Wang Shi Jie a primit o statuetă din aur și o diplomă din partea președintelui Chinei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările